Back Back Nieuws

Samenwerking maakt tijd tussen zomer en feestmaand december leuker en lekkerder

07 oktober 2015
AH J&J Pollemans en restaurant De Zwaan zijn een samenwerking aangegaan. Tijdens deze samenwerking staat ‘lekker eten en drinken voor iedereen’ centraal door verschillende acties te organiseren.

AH Pollemans en De Zwaan hebben de handen ineen geslagen, zij gaan een ‘sterren samenwerking’ aan voor een periode van twee maanden. De samenwerking is tot stand gekomen om de overbrugging tussen de zomer en de feestmaand december leuker en lekkerder te maken voor het winkelend publiek bij AH Pollemans. Daarnaast wordt de drempel voor het winkelend publiek laag gemaakt om kennis te maken met restaurant De Zwaan.

Sterren acties
Er worden drie verschillende acties uitgezet in de loop van oktober en november. Allereerst kunnen klanten van AH Pollemans vanaf 7 oktober hun mooiste ‘sterren recept’ insturen. Deze recepten worden vervolgens beoordeeld op kwaliteit en originaliteit door een vakkundige jury onder voorzitterschap van Chef-Kok Carlo Chantrel van De Zwaan. De hoofdprijs is een verzorgd diner voor twee bij restaurant De Zwaan.

De tweede actie die wordt georganiseerd is een ‘sterren wijnproeverij’. Hierbij zullen verschillende wijnen uit het assortiment van AH Pollemans, maar ook wijnen van restaurant De Zwaan worden gekozen om een complete wijnproeverij neer te zetten. Tijdens de wijnproeverij zal de sommelier van De Zwaan, Willem-Jan Klomp, zijn wijnkennis delen met de gasten.

De laatste actie die voor de klanten wordt georganiseerd is een ‘sterren cadeau’. Klanten ontvangen bij een minimum van € 50,00 aan boodschappen bij AH Pollemans een voucher die zij kunnen inleveren bij restaurant De Zwaan. Tegen inlevering van deze voucher krijgt men een driegangendiner of -lunch inclusief twee glazen wijn tegen bijbetaling van € 50,00.

Enthousiasme 
De initiatiefnemers Jeffrey Pollemans, ondernemer AH J&J Pollemans, en Roland Peijnenburg, eigenaar restaurant De Zwaan, zijn beiden enthousiast over deze samenwerking. ‘Ik heb altijd al van lekker en goed eten en drinken gehouden. Het valt me op dat veel van onze klanten ook graag lekker koken en dol zijn op onze bijzondere producten. Een receptenwedstrijd past dan ook erg goed bij onze klanten. Een grande finale waarbij de finalisten in de keuken van De Zwaan strijden om de hoofdprijs maakt deze actie nog spannender. Daarnaast willen we onze klanten verwennen door het beste restaurant uit Etten-Leur toegankelijker te maken voor het brede publiek.’ aldus Jeffrey Pollemans.

Ook Roland Peijnenburg is erg enthousiast: ‘Deze samenwerking is gebaseerd op kwaliteit voor iedereen. Ik verleid hierbij de klanten van AH Pollemans om tijdens de daluren bij De Zwaan te kunnen genieten van een voortreffelijk ‘sterrendiner’. Daarnaast hoop ik ze een fantastische ervaring bij De Zwaan mee te geven, zodat ik de gasten nogmaals mag ontvangen in mijn restaurant.’ 

Foto: Jeffrey Pollemans (l) en Roland Peijnenburg

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!