Samenwerking Intertent en Le Champion verlengdSamenwerking Intertent en Le Champion verlengd
Back Back Nieuws

Samenwerking Intertent en Le Champion verlengd

03 november 2017

De langdurige en prettige samenwerking tussen Le Champion en Intertent is wederom verlengd met een contract voor de komende jaren. Intertent blijft als exclusive supplier betrokken bij de projecten van Le Champion, zoals de TCS Amsterdam Marathon, Egmond Halve Marathon en Zandvoort Circuit Run.

Krachtig in meedenken

Cees Pronk van Le Champion en Wouter Zick van Intertent zijn verheugd met het verlengen van het partnership. Cees Pronk: 'Intertent is voor ons een uitstekende partner. Hun kracht is het meedenken met ons als organisatie om te komen tot een optimaal product waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.' Wouter Zick: 'Wij zijn trots dat Intertent al jaren dé vaste partner van deze mooie organisatie mag zijn en zijn blij met het vertrouwen van Le Champion in onze producten en dienstverlening voor hun prachtige evenementen.'

Bijschrift foto: v.b.n.b. v.l.n.r. Hans Bregman (Manager Facilitaire Zaken Le Champion), Roland de Boer (Directeur Intertent), Wouter Zick (Directeur Intertent) en Cees Pronk (Manager Evenementen Le Champion)

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!