Back Back Nieuws

Samenwerking ATP en The Hague Jazz

30 november 2007
The Advanced Travel Partner (ATP) heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de organisatoren van The Hague Jazz. ATP zal optreden als Official Hospitality Partner en naast de diverse arrangementen ook het invliegen van de artiesten van The Hague Jazz naar Nederland verzorgen.

The Hague Jazz is een goed bezocht en geliefd jazzevenement waar gerenommeerde artiesten te zien en te horen zijn zoals Barbara Hendricks, Randy Brecker, Mc Coy Tyner met Joe lovano. Naast het volledig verzorgen van de artiesten zal ATP tevens diverse arrangementen voor de zakelijke markt (BtoB) gaan aanbieden, zodat bedrijven met hun relaties The Hague Jazz op een speciale en luxe manier kunnen beleven. Deze

arrangementen kunnen geheel op maat worden aangeboden.

De heer Wijkniet, directeur van The Hague Jazz: ”De overeenkomst met ATP sluit goed aan bij het verder professionaliseren van dit unieke evenement, waarbij voor The Hague Jazz de brede ervaring van ATP goed van pas komt. Daarnaast leent dit muziekspektakel zich uitstekend voor het aanbieden van specifieke arrangementen aan het bedrijfsleven, zowel nationaal als internationaal gezien. De chique ambiance en een speciale VIP ruimte is een goede uitgangspositie om een arrangement te organiseren”.

The Hague Jazz zal op 23/24 mei 2008 in het World Forum Convention Center in Den Haag plaatsvinden op meer dan 10 podia. Het festival wordt in 2008 voor de derde keer georganiseerd, in 2007 bezochten ruim 20.000 jazzliefhebbers dit tweedaagse festival en waren de bedrijfsarrangementen al snel uitverkocht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!