Back Back Nieuws

Samenwerken, innoveren en versterken tijdens People's Business 2.0

08 januari 2016
In het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam vindt 13 en 14 januari de 17e editie plaats van People’s Business. Dit is al jaren het grootste zakelijke netwerkevent van regio Rijnmond. Aankomende editie bevat diverse vernieuwende elementen en het event gaat daarmee 2.0.

Vliegende start voor het zakelijk nieuwjaar
Voor innovatieve ondernemers, van gevestigde namen tot starters met nog niet meer dan een goed idee, is er geen betere start van het nieuwe jaar denkbaar dan People’s Business 2.0! Het event biedt de kans om als eerste kennis te maken met nieuwe producten, projecten en plannen. Of om deze zelf te presenteren aan een hoogwaardige doelgroep.

Programma 
People’s Business heeft dit jaar een uitgebreid programma bestaande uit entertainment, masterclasses, keynotes en andere bijzondere momenten. Tijdens en tussen de programmaonderdelen door zijn bezoekers welkom bij de tientallen exposanten. De openingstijden op zowel 13 als 14 januari zijn van 16.00 tot circa 22.30 uur. Op dag 1 wordt de beurs om 17.00 uur officieel geopend door Roland Wondolleck en dag 2 trapt het event af met de ‘Champagne Experience’. Ook wordt de meest invloedrijke regionale ondernemer verkozen, deze wint de Rijnmond Business Influential Award.

Nieuwe elementen
Bij People's Business 2.0! gaat het om samenwerken, innoveren en elkaar versterken. Dit wordt extra ondersteund door middel van een drietal nieuwe elementen. Zo biedt ‘People’s Academy’ de mogelijkheid om masterclasses door inspirerende sprekers te volgen waaronder Harald Swinkels (Nederlandse Energiemaatschappij), Fountainheads en Nalden (WeTransfer). Een ander element is ‘People’s Network’, met zakelijke speeddates en de Champagne Experience worden unieke contactmomenten gecreëerd. Bij ‘People’s Pitch’ battlen start-ups om potentiele investeerders warm te maken voor hun ideeën.

Aanmelden
Het volledige programma en meer informatie over het event is te vinden op pbrotterdam.nl. Het evenement is kosteloos toegankelijk na voorregistratie via de website. Het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is gelegen aan het Beursplein 37 in Rotterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!