SamenUit SamenThuis: next level online social eventsSamenUit SamenThuis: next level online social events
Back Back Nieuws

SamenUit SamenThuis: next level online social events

07 mei 2020

Dimitri Chalos is ervan overtuigd dat door de verplichte afstand veel bedrijven een alternatieve manier willen en moeten vinden om sociale momenten met hun medewerkers en relaties te creëren. Het wegvallen van de borrelmomenten, dinertjes en uitjes leiden ertoe dat de fun en saamhorigheid afneemt. Het is meer dan ooit een noodzaak geworden om de teamspirit, verbondenheid en connectie in leven te houden.

Chalos: 'SamenUit SamenThuis Events richt zich op de zakelijke markt en ontzorgd de opdrachtgever volledig met full service home concepten op maat! Je kunt dan denken aan een gezamenlijke borrel of een uitgebreide avond samen uit met diner maar dan vanuit thuis. Hierbij kunnen wij alle facetten van een live event naar de gasten toebrengen. Van het uitnodigingstraject, distributie van food, drinks en aanvullende attributen aan huis van de 'gasten', tot hosting door professionele sprekers, interactieve spelletjes, workshops en webinars waarbij ons 20 meter widescreen ingezet kan worden. Aangevuld met live music, een private comedian show of artiestenoptreden maakt het de avond compleet.' 

Ongelimiteerd aantal gasten

De mogelijkheden zijn ongelimiteerd en het gastenaantal ook. De hosting vindt plaats vanuit de professioneel ingerichte studio in evenementenlocatie CitySense in hartje Utrecht.

Is je interesse gewekt en wil jij meer hierover weten? Neem dan een kijkje op samenuitsamenthuis-events.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!