Back Back Nieuws

Sailing Travel Group start luxe bedrijfstak

05 december 2007
De Sailing Travel Group start luxe bedrijfstak. Hiermee vervult de First Class Nautique naar eigen zeggen de behoefte aan luxe jacht charters en vele mogelijkheden voor het bedrijfsleven.

First Class Nautique biedt een scala aan luxe schepen motor of zeil, van klein tot groot, modern of klassiek wereldwijd. De professionele en discrete bemanning ontvangt de gasten aan boord en staat garant voor de ultieme ‘yacht charter experience’. Het complete aanbod vaart onder de regels van de officiële yacht charter associations zoals MYBA.

Voor het bedrijfsleven worden vele mogelijkheden geboden tijdens de vele events die ieder jaar worden gehouden. Zo is de Côte D’Azur de thuishaven van vele prestigieuze, wereld bekende corporate events zoals MIPIM, MIPCOM, het filmfestival in Cannes en de Grand Prix van Monaco. Het charteren van een jacht is een manier om een bedrijf te promoten en VIP zakenrelaties en vrienden te fêteren in een unieke atmosfeer.

Voor de sportieve zakenlui biedt First Class Nautique deelname aan de verschillende prestigeuze regatta’s wereldwijd op de super wedstrijd jachten. Is dit té hoog gegrepen dan kan men aanmonsteren op een jacht bijvoorbeeld bij de start van de Volvo Ocean Race in 2008 bij Alicante.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!