Back Back Nieuws

SAIL Amsterdam 2015 benoemt 'Hospitality to You' tot exclusieve cateringpartner

01 april 2015
'Hospitality to You', kortweg H2U is een speciaal opgerichte samenwerking van Select Catering, a Matter of TASTE, Maison van den Boer en Oseven. SAIL prijst zich gelukkig dat zij met deze hoogwaardige cateraars kan samenwerken. 'Met deze vooraanstaande cateraars halen we de kwaliteit binnen die bij SAIL past', aldus Erwin van Lambaart, directeur van SAIL Event Partners.

Tienduizenden bedrijfsarrangementen
SAIL Event Partners heeft H2U benoemd tot exclusieve cateringpartner van SAIL Amsterdam 2015. H2U verzorgt tijdens SAIL onder andere de catering van SAIL (hospitality) Village aan de Coenhaven. Dat is de locatie waar tijdens SAIL de zogenaamde Hollandse Vloot vertrekt met enkele tienduizenden bedrijfsarrangementen. 'Deze in Amsterdam reeds sterk vertegenwoordigde cateraars zijn met hun kwaliteit en ervaring de perfecte cateringpartner voor SAIL. Ondanks de complexe logistiek bieden zij een sfeer die bij de uitstraling van SAIL past',  zegt Van Lambaart.

Een droom voor elke cateraar
Ook exclusieve diners op de dekken van Tall Ships worden door H2U verzorgd. Evenals ontvangsten van de Friends (hoofdsponsors), Fans en Fellows in het Scheepvaartmuseum, de PTA en de Kromhouthal. 'Voor ons als ‘Amsterdamse’ cateraars is het een enorme eer onderdeel te zijn van SAIL. Een evenement met zo’n internationale allure is voor elke cateraar een droom. Het grote aantal verschillende schepen en locaties is een uitdaging en die gaan wij heel graag aan!,'  volgens Jeroen Enzerink, managing director Maison van den Boer.

Over SAIL Amsterdam 2015
SAIL Amsterdam 2015 vindt plaats van woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus. SAIL werd voor het eerst georganiseerd in 1975 en is uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke evenement van Nederland. SAIL Amsterdam 2015 wordt georganiseerd door Stichting SAIL Amsterdam (SSA) samen met SAIL Event Partners (SEP). Meer informatie op de website of via Facebook of Twitter.

Van Gouden verleden naar Gouden toekomst
In SEP hebben Stichting SAIL Amsterdam, Port of Amsterdam en ACE Concepts & Events zich verenigd om ook de negende editie van SAIL in Amsterdam tot een succes te maken. SAIL wordt mede mogelijk gemaakt door de Friends: Delta Lloyd, I amsterdam, ING, Staatsloterij en De Telegraaf. 'Tijdens SAIL Amsterdam 2015 kijken we niet alleen terug op ons indrukwekkende nautische verleden maar bieden we ook een venster op de toekomst; Van Gouden verleden naar Gouden toekomst.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!