Back Back Nieuws

's Werelds grootste trillende dansvloer in Madrid

28 september 2007
Common Sense Productions (CSP) realiseert in opdracht van Skyway ’s werelds grootste trillende dansvloer in Madrid. CSP verzorgt sinds dit jaar de productie en het projectmanagement van SenCity. Sencity is hét grootschalige muziekevent voor doven en horenden in Nederland.

Stichting Skyway gaat een nieuwe uitdaging aan: een buitenlandse editie van SenCity in Madrid. Op 28, 29 en 30 september staat Sencity op het programma van het Madrileense La Casa Encendida.

Naast ‘signdancers’, die onder meer de DJ’s Dani Siciliano (warme house), Alex Under (Techno) en Griffy (hiphop) bijstaan met expressieve theatrale dansgebaren op het podium, worden er zinnenprikkelende geuren verspreid door de aromajockey van CSP. Op de speciaal ontwikkelde trilvloer, van maar liefst 120 m2, wordt de muziek omgezet in trillingen. CSP probeert tijdens evenementen zo goed mogelijk zintuigen te stimuleren middels trilvloeren, geuren, projecties, muziek en smaaksensaties. Dit doet zij voor zowel non-profit als profit organisaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!