RYPP, uniek wijnfestival in RotterdamRYPP, uniek wijnfestival in Rotterdam
Back Back Nieuws

RYPP, uniek wijnfestival in Rotterdam

24 maart 2017

Het dak van de Hofbogen wordt voor drie dagen het domein van RYPP, het eerste Rotterdamse wijnfestival. Het monumentale Station Hofplein is van vrijdag 26 mei tot en met zondag 28 mei de plek om te genieten van wijn, de lekkerste culinaire combinaties én verrassende live-acts. Met een mooi uitzicht over de skyline van Rotterdam, wordt geproost op het begin van de festivalzomer.

Proosten

Relaxt en met een goed glas in de hand het weekend vieren? Op RYPP Wijnfestival staat kwaliteit centraal, van Europese klassiekers tot aan Nieuwe Wereldwijnen. Tijdens RYPP leren bezoekers in het Proefpaviljoen alle ins & outs, do’s & dont’s over wijn of schuiven aan bij een sommelier die laat zien hoe wijn te walsen als een pro. Bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen met een gevarieerd aanbod (speciaal)biertjes. 

Proeven

Het culinaire aanbod op RYPP Wijnfestival bestaat uit Rotterdamse (pop-up) restaurants en chefs, die de uitdaging aangaan om bijzondere gerechten voor te schotelen die passen bij de favoriete wijn van hun gasten. Luxe gerechten of een snelle snack; op culinair gebied leggen ze iedereen in de watten. 

Dansen

Van intieme live performances door lokaal opkomend talent en singer-songwriters tot aan eigenzinnige DJ’s of een Silent Disco, iedereen wordt van fijne deuntjes voorzien.

Beleven

Bij RYPP staat alles in teken van een optimale wijnbeleving. Naast een breed muziekprogramma, wordt men ook verrast door spontane performances en theateracts, zoals poëzie in de dakgaard, een surprise proeverij aan tafel of live kunst op het perron. 

Toegang

Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.rypp-wijnfestival.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!