Ruimte én plek zat in TwenteRuimte én plek zat in Twente
Back Back Locaties

Ruimte én plek zat in Twente

07 september 2020

Video-calls en thuiswerken zijn momenteel de norm en ze beperken collega’s af en toe wel in hun creativiteit, vooral als het aankomt op inspirerende en face-to-face interactie voor nieuwe ideeën, concepten en (jaar)plannen. Twente Marketing en Congresregio Twente speelt in op deze behoefte door een handige online adviestool op de markt te brengen. Binnen enkele stappen heb je de perfecte vergaderlocatie gevonden, die aan alle RIVM-richtlijnen voldoet. Hier is ruimte en plek zat en dat maakt Twente in deze bijzondere tijd de mooiste en veiligste vergaderlocatie van Nederland.

Handige online adviestool

Een zakelijke bijeenkomst congres, conferentie of vergadering organiseren in tijden van corona, kan dat? Het antwoord is: jazeker. Bijeenkomsten met inachtneming van 1,5 meter afstand en een maximaal aantal deelnemers kunnen namelijk gewoon georganiseerd worden.

Door het grote aanbod aan congreslocaties die aangesloten zijn bij Congresregio Twente is het soms lastig zoeken wat het beste past. Twente Marketing heeft een handige 'adviestool' ontwikkeld waarmee in drie stappen de perfecte locatie wordt aangeboden. Aan de hand van het aantal personen, op basis van ligging en overnachtingsmogelijkheid wordt een persoonlijk advies gedaan. Ook door extra zoekfilters toe te voegen aan het totaaloverzicht van vergaderlocaties wordt het zoekers makkelijker gemaakt om voor Twente te kiezen als veilig vergadermoment.

Interessante vergaderlocaties

Door wat aanpassingen hier en daar spelen de congreslocaties in Twente goed in op de huidige vraag. Zo biedt Vliegveld Twenthe in de Hangars door de aangebrachte luxe en comfort allerlei mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst. De setting tussen de F16’s maakt het extra bijzonder. Bij Outdoor Challenge Park dobbert de meeting langzaam voort op een vergadervlot midden op het water. Denk ook aan een bespreking midden in het park bij Parkhotel de Wiemsel. Of bij Drostes. Ook wel het minst zakelijke zakenhotel genoemd. Zowel buiten als in de Herberg kan ongestoord vergaderd worden.

Ondernemende hightech regio in groen decor

De combinatie tussen grote steden zoals Enschede, Hengelo en Almelo en het verrassende coulisselandschap maakt dat Twente unieke congres- en vergaderlocaties heeft. Zowel binnen als buiten beschikt Twente over inspirerende, praktische of bijzondere locaties. Variërend van kleinschalige en luxe hotels tot theaters, congrescentra en evenementenlocaties. Twente is de meest ondernemende hightechregio van Nederland door de aanwezigheid van de Universiteit Twente, Hogescholen zoals Saxion en meer dan drieduizend hightechbedrijven en -instellingen, waarvan vele start-ups. Een mooi voorbeeld is de toppositie van Twente op het gebied van robotica, met onder meer vooruitstrevende toepassingen in de gezondheidszorg. Omdat Twente op dit gebied vooroploopt, zijn veel organisaties des te meer gemotiveerd om voor een zakelijke bijeenkomst te kiezen voor Twente. Nog niet bekend met de Tukker? De mensen hier zijn betrouwbaar, flexibel en leveren kwaliteit. De grote Twentse merken zijn hiervan een bewijs.

Ontdek de mooiste vergaderlocatie van Nederland via visittwente.nl/vergaderen.

Advies op maat?

Congresregio Twente biedt professionele en gratis ondersteuning bij de zoektocht naar de juiste locatie. Vooraf een kijkje nemen bij de accommodaties in Twente? Congresregio Twente organiseert graag een (digitale) site visit. Neem contact op om een afspraak te maken of een aanvraag te plaatsen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!