Ruim 100 kakelverse designitems bij JMTRuim 100 kakelverse designitems bij JMT
Back Back Nieuws

Ruim 100 kakelverse designitems bij JMT

10 september 2018

JMT, koploper als het gaat om internationale verhuur van innovatief en kwalitatief hoogwaardig (design)meubilair heeft ruim 100 kakelverse items toegevoegd aan de toch al indrukwekkende tijdloze collectie met designklassiekers als de Panton (Verner Panton) en Barcelona (Ludwig Mies van der Rohe).

‘We houden ons assortiment te allen tijde actueel en spelen in op trends en ontwikkelingen die we zien in de markt stelt Kristel van der Pol, Marketingmanager JMT te Dinteloord. Evenementenbureaus en congresorganisatoren kunnen bij ons terecht voor grote getale aan design meubilair en exclusieve vloerbedekking.

Warmte, sfeer en duurzaamheid zijn belangrijke ingrediënten geweest voor de samenstelling van onze nieuwe collectie. Als verhuurder zit duurzaamheid en hergebruik ons sinds de oprichting in de eighties in het DNA. Steeds meer mooie, milieuvriendelijke en duurzame items, vervaardigt volgens onze eigen visie en filosofie, kunnen aanbieden is een ontwikkeling die we van harte ondersteunen en uitdragen.’

Upcycling

Kuipstoel Felt, winnaar van de Green Product Award 2018, geeft afval een heel nieuw leven. Basismateriaal voor deze moderne kuip komt uit 60 gerecyclede PET-flessen. Dit proces van upcycling, iets nieuws maken uit afval/restant, maakt de stoel uitermate geschikt voor invulling bij circulaire inrichtingsvraagstukken. Bovendien zit dit innovatieve design fantastisch én is deze Felt na zijn levensduur wederom volledig te recyclen.

Luxueus velvet

Warmte, een gevoel van luxe en comfort, abundance en tijdloze chique in de vorm van sfeervolle items is een tendens waar we niet omheen kunnen. Velvet oftewel fluweel, is van oudsher een materiaal wat is voorbehouden geweest aan de aristocratie en notabelen. De luxe serie Lovena brengt deze sfeer moeiteloos over. Vloeiende vormgeving en fluwelen bekleding maken haar tot een onmisbare smaakmaker in sfeervolle inrichtingsprojecten.

Liberty

Vrijheid in vormgeving, daar staat de Liberty barkruk voor, een speels, retro modern ontwerp van het label MyYour. Deze design barkruk is verkrijgbaar in verschillende kleuren, hoogglans of mat afgewerkt.

Vintage Industrial

De industriële look en feel is toonaangevend in de inrichting. In deze sfeer past de nieuwe gegalvaniseerde kruk Xavier uitstekend. De combinatie van metaal met de houten Legno collectie zorgt voor een warme en tegelijk stoere uitstraling op je beurs, congres of evenement.

Egg chair

De Egg Chair van ontwerper Arne Jacobsen voor Fritz Hansen is een iconische designklassieker uit 1958. Deze schitterende loungestoel is oorspronkelijk ontworpen voor het SAS Royal Hotel te Kopenhagen. De zachte, organische en enigszins besloten vormgeving bieden privacy en ontspanning. Egg Chair is een waar kunstwerk op een draaibaar onderstel en tilt elk evenement naar een next level

Voornoemde is slechts een greep uit ons nieuwe aanbod. We hebben veel verrassende, in het oog springende en praktische items toegevoegd en spelen daarmee in op de trends en wensen van de markt. 

Inhouse stoffering

Velvets zijn gevoeliger voor slijtage dan andere stoffen. Onze eigen stoffeerafdeling zal stoelen wanneer nodig kunnen opknappen en daarmee garant staan voor eindeloos gebruik. Een eigen stoffeerafdeling biedt tevens de mogelijkheid tot het gebruiken van eigen stoffen, bedrukt met bijvoorbeeld logo of pay off. Zo maak je binnen een event een sterk onderscheidende indruk.

Servicepartner

JMT is niet slechts leverancier en vooral een servicepartner met een groot Europees netwerk. Door vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk kunnen zij internationaal op lokaal niveau opereren. Altijd aanwezig en op tijd. ‘Vanuit Nederland kan alles geregeld worden en wij kunnen dan ter plaatse, in de taal van de klant opereren. Dat is vooral kostentechnisch interessant. Ben je wat vergeten op de beurs in Frankrijk? Dan halen we het voor je uit onze vestiging in Parijs of Cannes stelt van der Pol.

Door het jaar heen vernieuwt JMT uit eigen beweging, op verzoek van klanten en signalering uit de markt het aanbod om relaties regelmatig te blijven verrassen en verbazen. Een overzicht van de  hausse aan nieuwe items die de collectie verfrissen wordt gepresenteerd in de Budgetguide 2018. Vraag hem aan via info@jmt.nl en check de website www.jmt.nl.

Door > Nathalie Schalke

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!