Back Back Nieuws

Rudolph van Veen kookt uit een studentenkoelkast voor Tilburgse studenten

21 augustus 2015
Meesterkok Rudolph van Veen kookt woensdag 26 augustus voor 4.000 nieuwe Tilburgse studenten. De Tilburg City Brunch is onderdeel van de TOP-week en Purple brengt alle nieuwe studenten samen in het centrum van Tilburg voor een heerlijk (anti-kater) maal.

Educatieve brunch
Verdeeld over vier locaties in Tilburg; Korte Heuvel, Heuvel, Piusplein en Stadhuisstraat, genieten de nieuwe Tilburgse studenten van een brunch. Om de nieuwe studenten te laten zien dat een echte studentenmaaltijd snel, goedkoop én duurzaam kan zijn verzorgt Meesterkok en Tilburger Rudolph van Veen, op ieder van de vier locaties, een kookdemonstratie. Op ieder plein staat een koelkast die regelrecht uit Tilburgse studentenhuizen afkomstig is, met de inhoud van de koelkast gaat Rudolph van Veen aan de slag. Hij laat, onder druk van een wegtikkende klok, zien hoe studenten bewust om kunnen gaan met voedsel en hoe met een beperkt aantal producten, of met kliekjes van de dag ervoor, een heerlijke maaltijd op tafel gezet kan worden.

Tilburg City Brunch
De Tilburg City Brunch schenkt in het bijzonder aandacht aan duurzaamheid en het tegengaan van voedselverspilling. Het afval dat vrijkomt wordt op de juiste manier gescheiden en het voedsel dat over is wordt gedoneerd aan de voedselbank en daklozenopvang.

De Tilburg City Brunch vindt plaats op woensdag 26 augustus van 10:00 – 12:00u en is onderdeel van het Tilburg Orientation Program (TOP) en Purple. Dé introductieperiode van Tilburg studentenstad, georganiseerd voor en door studenten. De week is bedoeld voor alle eerstejaars studenten die komen studeren aan Tilburg University, Fontys Hogescholen of Avans Hogeschool

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!