Back Back Nieuws

RTL Wentink Events en Live@ hebben succes met Sprookjesdroom

19 april 2011
RTL Wentink Events en Live@ hebben met Sprookjesdroom een succesvol concept in de evenementenbrache geïntroduceerd. De geïntegreerde (online) communicatie rond de show zorgt voor tevreden bezoekers, van klein tot groot. Dit evenement is zeer geschikt als bedrijfsuitje met familie en kinderen.

 

Online wereld rondom de show

De nieuwe familieshow Sprookjesdroom is meer dan een voorstelling. RTL Wentink Events heeft een fysieke online wereld rondom de show gecreëerd. Inclusief online wedstrijden, social media en een YouTube promotiefilm, zodat het publiek voor, tijdens en na de show bij Sprookjesdroom wordt betrokken.


Succesvolle samenwerking

Het idee voor Sprookjesdroom bestond al langer. Frank Wentink, CEO RTL Wentink Events: 'Alleen een voorstelling verzorgen, hoe mooi en groot ook, is niet meer voldoende. Het publiek wil meer. Live@ had ideeën over online branding en kaartverkoop. En wij hadden ideeën over de wereld rond de voorstelling, met sprookjesfiguren die tussen het publiek rondlopen. Maar ook met activiteiten in Studio 21, een plek die we steeds meer toegankelijk maken voor ‘normale stervelingen’. Geconfronteerd met de plannen van Live@ was ik onmiddellijk zeer enthousiast. Ik ben dan ook oprecht blij met de nu al succesvolle samenwerking.'


Interactief

Voordat de show begint, leren Marc Forno en het Holland Show Ballet de aanwezige kinderen een dansje, dat zij tijdens de show laten zien. Daarnaast maken de kinderen een magische armband, die uiteindelijk wordt gebruikt om de hoofdpersoon, Keet uit Telekids, te helpen.


21 mei en 11 juni

Er hebben inmiddels vier voorstellingen plaatsgevonden. Deze shows waren allemaal uitverkocht; reacties van het publiek zijn positief. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstellingen van 21 mei en 11 juni 2011.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!