Back Back Nieuws

Rotterdam Welcome Card benadrukt Rotterdamse gastvrijheid

06 februari 2012
Hoge kortingen op het Rotterdamse vrijetijdsaanbod en gratis onbeperkt reizen met het OV van de RET. Deze combinatie is het afgelopen jaar de succesfactor gebleken van de Rotterdam Welcome Card. Van de voordeelkaart gingen er in 2011 bij de Rotterdamse VVV-locaties maar liefst 57% meer exemplaren over de toonbank in vergelijking met het jaar daarvoor. De nieuwe editie is vanaf nu ook in 3 varianten verkrijgbaar.

 

Aanzienlijke kortingen
De Rotterdam Welcome Card wordt sinds enkele jaren uitgegeven door Rotterdam Marketing om de gastvrijheid in de stad te benadrukken en om zowel de bewoners als toeristische bezoekers een leuk extraatje te bieden. De kracht van de voordeelkaart zit in de aanzienlijke kortingen van minimaal 25%, die worden geboden op in totaal 50 attracties, musea, restaurants en uitgaansgelegenheden in Rotterdam.

 

Voor ieder wat wils
De editie van 2012 biedt een gevarieerd aanbod. Of het nu gaat om een lunch, of diner in één van de vele restaurants, een avondje naar de film, het bezoeken van een concert, een dagje uit met de kids, of even ontspannen in de sauna. De Rotterdam Welcome Card biedt voor ieder wat wils. Nieuwkomers dit jaar zijn onder andere Midget Golfbaan Parkhaven en Poffertjessalon Seth aan de Hoogstraat die beiden een introductiekorting aanbieden.

Drie varianten
De Rotterdam Welcome Card is beschikbaar in drie varianten, waarbij deze is voorzien van een één, twee of driedaagse OV-chipkaart. Hiermee kan men gratis en onbeperkt gebruik maken van alle metro-, tram- en buslijnen van de RET in het gebied van de stadsregio Rotterdam. De Rotterdam Welcome Card is verkrijgbaar bij stadspromotiecentrum ROTTERDAM.INFO, het VVV Rotterdam Info Café, een groot aantal hotels en Rotterdam The Hague Airport. De voordeelkaart kan online besteld worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!