Ronnie Overgoor lanceert event interactieRonnie Overgoor lanceert event interactie
Back Back Nieuws

Ronnie Overgoor lanceert event interactie

14 mei 2018

Ronnie Overgoor, genomineerd dagvoorzitter van het jaar, lanceert na een aantal maanden proefdraaien een nieuwe event tool waarmee interactie met publiek wordt gestimuleerd: NorthPolls. Het publiek kan meedoen met polls, haar mening geven, vragen stellen, het programma van het event bekijken en een event ter plekke evalueren.

Nieuw product

Ronnie Overgoor: ‘Event interactie tools zijn er alle in vele soorten en maten, maar ik miste een Nederlandse tool die eenvoudig is in gebruik, door mezelf bediend kan worden op het podium met mijn smartphone en waar ik de regie heb over de vragen uit de zaal. En dat voor een scherpe prijs. Deze tool bestond nog niet.’ NorthPolls kan per event worden gebruikt of in een jaarlicentie, is verkrijgbaar in een gratis variant en twee betaalde varianten en is in de eerste maanden gebruikt door verschillende opdrachtgevers, waaronder T-Mobile, PostNL, RAI Amsterdam, SAP Hybris, Senefelder Misset en Vodafone.

Enthousiast over de nieuwe oplossing

NorthPolls wordt inmiddels ook gebruikt door andere dagvoorzitters waaronder Meindert Schut, Janneke Willemse, Lars Sørensen, Esther van Rijswijk en Annemarie van Campen. Ronnie Overgoor: ‘Het feit dat ook andere dagvoorzitters NorthPolls enthousiast zijn over NorthPolls bevestigt dat we op de goede weg zijn. Het is een tool die uit een professionele behoefte is geboren. We zijn er klaar voor om de event branche in Nederland nu ook kennis te laten maken!’ 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!