Back Back Nieuws

Roland de Boer neemt Intertent over

13 december 2007
Roland de Boer heeft gisteren, woensdag 12 december, Intertent overgenomen. De Boer wordt 100 procent directeur-eigenaar van deze tentenleverancier uit Beverwijk. Na twee jaar van afwezigheid - 'ik heb een jaar gefreewheeld en me daarnaast geörienteerd op de markt' - is de oud-directeur van De Boer Tenten weer terug in de business.

Roland de Boer (47): "Intertent is een gerespecteerde onderneming, een prachtbedrijf met groeipotentie en - heel belangrijk - een uitstekend product. Dat heeft mij er toe doen bewegen om met Egbert (Feijer) rond de tafel te gaan en uiteindelijk het bedrijf over te nemen. Dit doe ik overigens samen met Egbert als commercieel directeur. Ik zie ontzettend veel groeimogelijkheden voor dit prachtbedrijf."

Roland de Boer heeft (desgevraagd) niet de pretentie om binnen vijf jaar de grootste te worden: "Nee, klein maar fijn, we zoeken niet voor niets een nichemarkt op, maar we gaan het wel in de komende vijf jaar professioneel uitbouwen." Intertent richt zich met haar 10 vaste medewerkers op de particuliere en zakelijke markt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!