Back Back Nieuws

Roermondse wethouder Raja Fick opent Magic World of Lights

02 mei 2016
De Roermondse wethouder Raja Fick heeft vrijdag 29 april, de dag voor de publieksopening, de officiële opening verricht van Magic World of Lights. De nieuwe indoor attractie, gelegen in de Jazz City Hall naast het Designer Outlet, is een toer rond de wereld via 80.000 LED-lichten. Langs wereldsteden, befaamde monumenten en spannende natuurgebieden.

Droomwereld
Magic World of Lights is een droomwereld met enerverende lichtshows. Bezoekers passeren befaamde iconen, van Eiffeltoren tot Vrijheidsbeeld, van Colosseum tot Chinese Muur, en een lasershow met waterprojectie. Verrassend, boeiend en leerzaam voor iedereen, van jong tot oud. De attractie is een vervolg op de succesvolle China Lights Events in onder andere Antwerpen, Rotterdam en Utrecht.

Locatie
Wethouder Raja Fick over de komst van Magic World of Lights naar Roermond: ‘Het lichtjesevenement vond een geschikte overdekte toplocatie in de Jazz City Hall: altijd donker, geen invloed van het weer, het hele jaar open en een uitstekende toevoeging aan een toeristisch bezoek aan ons stadscentrum en het Designer Outlet.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!