Robbin Grouwels managing partner Klinkhamer GroupRobbin Grouwels managing partner Klinkhamer Group
Back Back Nieuws

Robbin Grouwels managing partner Klinkhamer Group

23 november 2018

Met het toetreden van Robbin Grouwels als managing partner tot de directie, zet Klinkhamer Group B.V. een logische volgende stap in de ontwikkeling van het congresorganisatiebureau. Grouwels, die een deel van de aandelen heeft overgenomen, gaat per direct als partner fungeren naast oprichter Niels Klinkhamer.

Klinkhamer is verguld met deze ontwikkeling, geheel passend bij de groei die het bedrijf momenteel doormaakt: 'Met Robbin hebben we iemand in huis die de organisatie door en door kent. Bovendien zitten we volledig op één lijn wat betreft de toekomststrategie.' Grouwels zal zich met name gaan bezig houden met de dagelijkse gang van zaken van het bedrijf, terwijl Klinkhamer zich meer kan gaan richten op uitbreiding van de opdrachtenportefeuille en verdere groei van de organisatie.

De hele regio profiteert van uitbreiding

Grouwels werkt al meer dan acht jaar in diverse functies binnen Klinkhamer Group. Met de recente uitbreiding naar Belgisch Limburg (kantoor in Hasselt) is de tijd rijp voor deze stap. Grouwels is er van overtuigd in zijn nieuwe functie verder te kunnen bouwen aan de ambities van Klinkhamer Group: 'Met name onze business development tak wordt steeds belangrijker. We worden er steeds meer bedreven in om meerdaagse conferenties naar de regio te halen. En nu kunnen we ons nog meer hierop gaan focussen, iets waarvan uiteindelijk de hele regio profiteert.'

Over Klinkhamer Group

Klinkhamer Group | conferences & events is in 2008 opgericht door Niels Klinkhamer. Als 'professioneel congresorganisator' en met 'Klinkhamer Insight' (een eigen systeem voor deelnemersregistratie, hotelreserveringen en het verwerken en beoordelen van abstracts) heeft het bedrijf alle pijlers in huis om zich met recht een full service congresorganisatiebureau te noemen. Het bedrijf heeft vestigingen in Maastricht en Hasselt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!