Armin van Buuren Embrace Brabanthallen door Bart HeemskerkArmin van Buuren Embrace Brabanthallen door Bart Heemskerk
Back Back Nieuws

Rits aan artiesten voor zijn grootste show ooit: The best of Armin Only

01 februari 2017

Armin van Buuren ontvangt tijdens The Best of Armin Only shows op 12 en 13 mei 2017 menig (inter)nationale special guest performance. De wereldberoemde DJ heeft voor deze bijzondere avonden zijn keuze laten vallen op onder anderen Kensington, Mr. Probz, Trevor Guthrie, Laura Jansen, Eric Vloeimans en zijn broer Eller van Buuren. The Best of Armin Only is de allergrootste Armin van Buuren show ooit, in één van de grootste venues van Nederland; de Amsterdam ArenA. De show van 12 mei was binnen enkele minuten uitverkocht, voor de show van 13 mei zijn er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar op arminonly.com. 

Line-up

Naast onder meer Kensington, Mr. Probz en Laura Jansen is de line-up uitgebreid met guest performances van Angel Taylor, Bart van der Meide (zanger Racoon), Betsie Larkin, Bullysongs, Cees Trappenburg, Christian Burns, Cimo Frankel, Eric Vloeimans, Koen Herfst, Lauren Evans, Michiel Eilbracht, Susana en Sharon den Adel.

Armin van Buuren is razend enthousiast: 'The Best of Armin Only is natuurlijk heel bijzonder voor mij. Op deze avonden komt alles van de afgelopen twintig jaar samen. Dat ik dit mag delen met de artiesten waarmee ik de beste momenten van de show heb mogen creëren, is fantastisch. Het tilt de shows naar een hoger niveau dan ooit tevoren'.

Beste DJ ter wereld

Armin van Buuren is één van de grootste internationale dj’s en producers van de wereld op gebied van elektronische muziek. Hij is maar liefst vijf maal uitgeroepen tot de beste dj ter wereld en heeft gedurende de afgelopen twintig jaar diverse andere prestigieuze prijzen en onderscheidingen mogen ontvangen. Hij heeft meer dan 100 Armin Only shows gegeven op vijf continenten en in 68 landen. Momenteel reist Armin de wereld over met zijn wereldtournee Armin Only Embrace. Op 18 februari 2017 staat er tevens in Utrecht een nieuwe editie van A State of Trance gepland, gebaseerd op zijn wekelijkse radioshow die uitgezonden wordt in meer dan 84 landen en met meer dan 37 miljoen luisteraars per week.

Foto: Armin van Buuren, Embrace Brabanthallen door Bart Heemskerk

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!