Back Back Nieuws

Rick Gemser start bureau M-Visible

27 september 2006

Onder de naam M-Visible heeft Rick Gemser, voormalig managing partner van Sold Out marketing een nieuw bedrijf opgericht. M-Visible is sinds half augustus van start gegaan en richt zich op marketing, media, promotie en de media inkoop voor theater, film en entertainment.


Het komende jaar ontwikkelt Gemser marketing- en/of promotiecampagnes voor diverse film- en theaterproducenten en pretparken en tentoonstellingen. Zijn belangrijkste project op dit moment is de productie en marketing van de culinaire theatershow Palazzo die van 2 november tot en met eind februari naast de Westergasfabriek in Amsterdam zal komen te staan.

“Met M-Visible wil ik samen met een team van zeer enthousiaste mensen een nieuw bureau opzetten waarin ik al mijn ervaring opgedaan in de afgelopen jaren, tot uiting kan laten komen”, aldus Gemser. “Hierbij staan marketingadvies en -uitvoering, free publicity, en het sluiten van mediadeals centraal met het uitgangspunt dat het marketen van entertainment gerelateerde projecten een zeer specialistische aanpak verreist.”


In 2003 startte Gemser het marketing-reclamebureau Sold Out. Dat bedrijf is gespecialiseerd in de theater-, cultuur- en entertainmentwereld. Hij heeft zijn aandelen in Sold Out verkocht aan zijn compagnon. Voor Sold Out was Gemser werkzaam als marketingmanager bij Radio 538, Marketingdirecteur bij Joop van den Ende Theaterproducties en marketingmanager bij platenmaatschappij Polydor/Universal.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!