Rex A.G. Nijhof nieuwe GM Renaissance Amsterdam Hotel Rex A.G. Nijhof nieuwe GM Renaissance Amsterdam Hotel
Back Back Nieuws

Rex A.G. Nijhof nieuwe GM Renaissance Amsterdam Hotel

03 januari 2023

Het Renaissance Amsterdam Hotel verwelkomt Rex A.G. Nijhof als nieuwe General Manager. Nijhof volgt Kenneth Millar op die onlangs is aangesteld als General Manager van het W Edinburgh.

Indrukwekkende carriere  

Rex A.G. Nijhof heeft een imposante carriere van bijna twintig jaar ervaring als general manager binnen Marriott International, waarbij hij gewerkt heeft voor hotels in Zweden, Nigeria, Rwanda, India, Duitsland, Turkije en tevens het Amsterdam Marriott Hotel. In zijn meeste recente functie was hij General Manager voor het Sheraton Stockholm Hotel.

Nijhof begon zijn carriere in de hotelindustrie met zijn eerste stage in het Amsterdam Sonesta Hotel in 1988, wat nu bekend staat als het Renaissance Amsterdam Hotel. Nijhof keert terug als General Manager. Rex A.G. Nijhof: 'Ik ben ontzettend blij om terug te zijn en verheug me op deze fantastische uitdaging. De komende jaren beloven veel goeds!'

Over het Renaissance Amsterdam Hotel

Op een steenworp afstand van het centraal station, historische Jordaan, negen straatjes en de dam plaatst het Renaissance Amsterdam Hotel je midden in het culturele hart van Amsterdam. Het hotel biedt niet alleen een geweldige plek om te verblijven, maar ook een unieke plek voor evenementen. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!