Restyling voor het Atrium van Woudschoten Restyling voor het Atrium van Woudschoten
Back Back Nieuws

Restyling voor het Atrium van Woudschoten

06 juni 2017

Het Atrium, de training- en vergadervleugel met ruime ontvangstruimte, diverse break-out rooms en executive kamers van het Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft een facelift gekregen. In april 2009 opende Woudschoten haar derde vleugel, het Atrium en nu was de tijd daar om het concept van deze vleugel uit te bereiden.

Aandacht voor het individu

Het centrale ontmoetingsplein geeft het gevoel van groepsdynamiek nog beter weer, waarbij toch ook gedacht is aan ruimte en aandacht voor het individu. Er is een werkruimte gecreëerd waar gasten in alle rust kunnen telefoneren of de mail kunnen checken. Ook de mogelijkheid voor creatieve sessies of één-op-één gesprekken is voldoende aanwezig. Eyecatcher in het vernieuwde Atrium is de enorme openhaard met hoekbank, dit zorgt voor een huiselijke sfeer. 

De aandacht voor het individu komt ook terug in de gerestylde hotelkamers. In het Atrium bevinden zich de executive kamers. Dit zijn zeer ruime kamers waar de gast naast de basisbehoeften een Nespresso-apparaat voor een lekkere kop koffie en een minibar met onder andere mineraalwater kan vinden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!