Restaurants Petossi en Bar & Kitchen Zocher in Haarlem gaan samenwerkenRestaurants Petossi en Bar & Kitchen Zocher in Haarlem gaan samenwerken
Back Back Nieuws

Restaurants Petossi en Bar & Kitchen Zocher in Haarlem gaan samenwerken

20 november 2020

Juist in deze tijd zijn creativiteit en nieuwe initiatieven belangrijk. De restaurants Petossi en Bar & Kitchen Zocher in Haarlem gaan om deze reden samenwerken. Twee verschillende restaurants, maar wel met dezelfde visie.

Samenwerking

Het restaurant Bar & Kitchen Zocher is één van de plekken die open is voor gasten. Dit omdat het restaurant onderdeel is van het Carlton Square Hotel en het restaurant de overnachtende gasten volgens de regeling moet voorzien in een maaltijd. Restaurant Petossi heeft geen mogelijkheid tot werken. Dit is dan ook de reden dat beide restaurants de handen ineen slaan. Beide restaurants zijn aangesloten bij Dutch Cuisine. Hierbij worden de producten in de keuken niet gehaald van verre landen, maar juist uit Nederland. Bart van Berkel en Bastiaan Koenders, de chefs van beide restaurants, vinden het allebei zonde om de producten van ver te halen. Dezelfde visie hebben ze dus al. Bart van Berkel is onder andere bekend van zijn winst bij het programma Masterchef en het schrijven van zijn eigen kookboek. Door zijn vele culinaire reizen, kookt hij graag met lokale producten in zijn restaurant Petossi.

Feestelijke opening

Op vrijdag 27 zaterdag 28 november slaan de restaurants de handen in één. Er komt dan een feestelijke opening, waarin restaurant Petossi de keuken van Bar & Kitchen Zocher overneemt. Je kunt een arrangement boeken met overnachting en compleet zes-gangen-menu. Meer informatie vind je hier.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!