Back Back Nieuws

REP'S Event and Promotion Support breidt portfolio uit met 'De Baristi'

16 maart 2012
REP'S Event and Promotion Support breidt in 2012 haar portfolio uit met een nieuwe service: De REP'S Baristi. Baristi zijn gekwalificeerde oproepkrachten die je gasten van de beste en de lekkerste koffie kunnen voorzien. De Baristi van REP'S hebben allen ervaring in de evenementenwereld en hebben reeds hun Baristi opleiding afgerond.

 

De kunst van het koffie zetten

Baristi kennen de kunst van het koffie zetten. Het malen van de bonen, het bepalen van de druk, het kloppen van het schuim, een perfecte presentatie en natuurlijk de beste service. Een kop koffie van een Barista is een ware beleving en daarmee iets unieks om te delen met je gasten.

 

Gecertificeerde Baristi

De REP'S Baristi zijn representatieve hosts en hostesses. Zij hebben naast de nodige ervaring in de evenementenwereld allemaal een certificaat, waarmee zij zich officieel een Barista mogen noemen. De Baristi werken enkel met kwalitatief hoogstaande verse bonen om je zo in de beste koffie te voorzien. Natuurlijk is de service ook zonder machine of bonen af te nemen.

 

Uitbreiding van service REP'S

REP'S Event and Promotion Support biedt hoogstaand personeel voor evenementen. Verschillend van hostesses, gastheren en evenementenbeveiligers, verkeersregelaars en service medewerkers biedt REP'S een allround scala aan personeelsdiensten. 'De REP'S Baristi zijn een mooie en logische uitbreiding van de service van REP'S', aldus Marlinde Verhoeff, Manager Operations. 'Er is geen betere manier om gasten in de watten te leggen, dan door een vers bereide espresso of latte macchiato.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!