Rentwereld en JEE-O werken samenRentwereld en JEE-O werken samen
Back Back Nieuws

Rentwereld en JEE-O werken samen

16 oktober 2023

Bij het horen van het woord ’toiletwagen’ denken velen niet meteen aan een luxueuze ervaring. Toch bewijst de samenwerking tussen Rentwereld en JEE-O dat dit absoluut mogelijk is. Maak kennis met de Luxury Loo, een verfijnde en luxe toiletwagen die de ultieme combinatie biedt van functionaliteit en elegantie.Van prachtig vormgegeven toiletten tot de verfijnde zeepdispensers en schitterende waskommen. Niet te vergeten de touchless designkranen, die zowel functioneel als milieuvriendelijk zijn. Met de Luxury Loo biedt u uw bezoekers een ongeëvenaarde ervaring.

Verrijk je evenement

Een Luxury Loo toiletwagen kan evenementen tot 200 personen van hoogwaardige sanitaire voorzieningen voorzien. Hierdoor is deze uitermate geschikt voor diverse gelegenheden, variërend van bruiloften en bedrijfsfeesten tot persoonlijke evenementen. Maar ook grootschalige evenementen zoals festivals en beurzen kunnen met een paar Luxury Loo’s voorzien worden van voortreffelijk sanitair. En dat alles met een unieke uitstraling die past bij de beleving van het evenement.

Elke toiletwagen beschikt over 3 afgesloten damestoiletten, 3 urinoirs en 1 afgesloten herentoilet. Zowel de heren- als de damestoiletten zijn uitgerust met 2 luxe waskommen, afgewerkt met de kenmerkende JEE-O zeepdispensers en touchless designkranen. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van ongeëvenaard comfort.

Unieke samenwerking

De Luxury Loo is het resultaat van een prachtige samenwerking tussen verschillende experts. Het initiatief en ontwerp zijn afkomstig van de designers van JEE-O en zijn tot leven gebracht door Rentwereld; de totaalpartner als het aankomt op de verhuur en verkoop van mobiele sanitaire-, en woon- en evenementen voorzieningen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!