Back Back Nieuws

Rent-Event sluit Antwerpse vestiging

15 november 2007
Het verhuurbedrijf van evenement- en feestmaterialen Rent-Event heeft besloten de activiteiten van de Antwerpse vestiging te beëindigen en de verhuuroperaties voortaan uit te voeren vanuit het moederhuis te Asse bij Brussel. Deze beslissing werd genomen in de nasleep van de brand die op 7 april dit jaar de vestiging aan de Merksemsteenweg te Deurne zowat volledig in de as legde.

Bestuurder Filips Coeckelbergs stelt dat dit gebeuren hem noodzaakte de structuur en werking van het bedrijf grondig te overdenken en de efficiëntie te optimaliseren. Alle verhuuropdrachten zullen in de toekomst uitgevoerd worden vanuit de de vestiging te Asse, en dit zonder meerkosten voor de klanten. De nieuwe situatie gaat in op 16 november.

Op Paaszaterdag sloeg het noodlot toe en vernielde een hevige, uitslaande brand een groot deel van het gebouw en de meerderheid van de voorraden aan feest- en evenementmaterialen en –meubilair. De directie nam meteen de nodige maatregelen. Hulp werd ondermeer geleverd door het Antwerps Sportpaleis, dat een magazijnruimte op zijn site aan de Schijnpoortweg ter beschikking stelde van Rent-Event Antwerpen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!