Reken af met een vieze lucht in huis Reken af met een vieze lucht in huis
Back Back Nieuws

Reken af met een vieze lucht in huis

25 juni 2018

Kom je na een lange dag werken het huis binnen en hangt er een vreemd luchtje? Huizen kunnen vervelende geuren met zich meedragen door ouderdom, vochtproblemen of etenslucht. Hoe zorg je ervoor dat jouw huis altijd heerlijk ruikt en dat je geen vieze lucht in huis hebt? Wij hebben de beste tips voor een schoon en fris ruikend huis op een rijtje gezet.

Luchten

Wanneer je alle ramen en deuren een lange tijd dichthoud, kan de lucht nergens heen. Niet alleen gaat het dan sneller stinken in huis, ook kun je last krijgen van ophopend vocht in huis. Voor een frisse lucht in huis is het belangrijk om veel te luchten. Laat bijvoorbeeld de ramen van de bovenverdieping open om altijd een frisse lucht boven te hebben. Is het lekker weer buiten? Gooi dan die ramen open en geniet van een goede doorluchting in huis.

Sprays

Wil je een vervelende geur verwijderen in huis? Dat kan eenvoudig met handige luchtverfrissers. Tegenwoordig zijn luchtverfrissers meer dan een lekker luchtje in huis, ze pakken de geur ook echt aan. Het wordt niet een combinatie van luchtverfrisser en de vieze lucht, maar het kan de geur verwijderen. Heb je bijvoorbeeld iets gegeten met een sterke lucht? Gebruik van een fijne spray om jouw huis weer heerlijk te laten ruiken.

Kaarsjes en stokjes

Wil je altijd een lekkere geur in huis? Zorg dan dat je geurkaarsen brand of luchtverfrissende stokjes op parfum in huis hebt staan. Op deze manier ruikt jouw huis altijd heerlijk en fris. Het is belangrijk om de oorzaak aan te pakken, maar de geur verwijderen of maskeren is ook een goede manier om jouw huis heerlijk te laten ruiken.

Een fris ruikend huis is al gauw een schoon huis. Zorg dat je jouw huis goed laat door luchten door de ramen open te zetten en gebruik handige sprays om de vieze geur in huis te verwijderen. Geniet tot slot van een schoon en fris huis door de vieze geur aan te pakken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!