Back Back Nieuws

The Red Line Project geeft demonstratie tijdens The Fresh Conferene in Kopenhagen

21 januari 2014
De Rode Draad/The Red Line Project is uitgenodigd om tijdens The Fresh Conference in Kopenhagen een demonstratie te geven. The Fresh Conference, een internationaal congres over congressen, dat op 26, 27 en 28 januari a.s. plaatsvindt is bedoeld voor meeting planners, designers, producers en opdrachtgevers om kennis en ervaring te delen.

The Red Line Project team zal vertegenwoordigd zijn door Martijn Timmermans en René Blom. Ook zal Fritha Knudsen, die vorig jaar nog een bezoek bracht aan Nederland, als 3e teamlid meegaan. Fritha is sinds kort aan boord gestapt van The Red Line Project Team. Met Fritha's netwerk en jarenlange ervaring als executive producer voor o.a. Virgin Galactic (Richard Branson) en Dreamforce Plaza komt de ambitie om internationaal te gaan een stap dichterbij.

Ontdekken, Delen en Maken
In 2013 hebben we nog meer ervaren dat The Red Line Project zich haast moeiteloos aanpast aan doelgroep, locatie en situatie. Martijn Timmermans: 'Het boeiende is dat we daardoor samen met de opdrachtgever en het publiek nieuwe mogelijkheden ontdekken om te communiceren. Tijdens het congres voor VeiligheidNL werd de Rode Draad ook gebruikt door de workshopleiders.

Bij het Inspiration Festival van het Genootschap van Event Managers in augustus 2013 hebben we alles samen met de Amsterdam RAI aan de tekentafel bedacht, ontworpen en uitgevoerd. In plaats van een congreszaal vond het event in een intieme tent plaats. Afgelopen december werden we aangenaam verrast toen bezoekers (jong en oud) in de rij stonden om hun ideeën en mening te delen over winkelcentrum Brazilië in Amsterdam Oost. Honderden handgeschreven en getekende ideeën bleven nog weken hangen. Deze worden nu verwerkt maar de Rode Draad hangt er nog steeds en wordt gebruikt om mee te communiceren wat we gaan doen.’

Tijdens The Fresh Conference verzorgt The Red Line Project de opening op zondag met een interactieve storytelling sessie (Martijn Timmermans) en worden bezoekers aan de tand gevoeld tijdens een panel gesprek (Martijn Timmermans & René Blom). Als afsluiter zal Fritha Knudsen in een interactieve keynote ingaan op de opbrengst van de stories en de WeConference sessie van SpotMe.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!