RAI Amsterdam en MTD Nederland blijven samenwerkenRAI Amsterdam en MTD Nederland blijven samenwerken
Back Back Nieuws

RAI Amsterdam en MTD Nederland blijven samenwerken

23 mei 2017

MTD kondigt aan dat de jarenlange prettige samenwerking met RAI Amsterdam wordt voortgezet in een hernieuwde meerjarige samenwerkingsovereenkomst.

Voorzieningen standhouders

Als exclusieve huisinstallateur met de ervaren in-house coördinator André Vink en zijn team, draagt MTD zorg voor de tijdige oplevering van tijdelijke water- en persluchtvoorzieningen voor standhouders tijdens alle projecten bij RAI Amsterdam. Niet alleen verhuurt MTD daarnaast alle relevante apparatuur voor de evenementen, maar sluit ook installaties aan op het gebied van kook-, bak- en frituurdampen. 'Ik ben in het bijzonder blij met de gedrevenheid en klantvriendelijke houding van het gehele MTD team, zowel in Amsterdam als Tilburg', zegt Herman Nietvelt, Manager Technische Dienst RAI Amsterdam.

Positief en professioneel

Volgens Hans Verhoeven, Algemeen Directeur MTD Holding, heeft MTD de samenwerking met RAI Amsterdam de afgelopen jaren als zeer positief en professioneel ervaren. 'Wij zijn er dan ook trots op de samenwerking te mogen bekrachtigen in een hernieuwde meerjarige overeenkomst', aldus Hans.

Foto: Paul Verhoeven – Account Manager MTD, Hans Verhoeven – Algemeen Directeur MTD en Herman Nietvelt - Manager Technische Dienst RAI Amsterdam- bekrachtigen de nieuwe meerjarige overeenkomst

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!