QuickSpace’s Tunnel Dome blijkt groot succes!QuickSpace’s Tunnel Dome blijkt groot succes!
Back Back Nieuws

QuickSpace’s Tunnel Dome blijkt groot succes!

13 januari 2020

Het meest recente product van QuickSpace, de Tunnel Dome, een opblaasbare tunnelstructuur van 6 meter lang en oneindig aan elkaar te koppelen, blijkt een groot succes! De tunnelstructuur wordt vaak gebruikt als ingang of als transitiemiddel om van de ene ruimte naar de andere ruimte te gaan bij events, beurzen en congressen.  De tunnel kan worden voorzien van diverse opties zoals geluid, licht en/of rookeffecten. Tevens is één tunnelstructuur binnen een half uur op én af te bouwen.

Unieke ervaring

QuickSpace heeft in 2019 een tunnelstructuur van maar liefst 54 meter lang mogen plaatsen voor Tax 2019 in Hamburg. De Tunnel Dome werd hierbij ingezet als transitiemiddel van de ene hal naar de andere. De tunnel was voorzien van rookapparatuur, lichteffecten en muziekeffecten om hiermee een futuristische en mysterieuze sfeer te creëren. De vloer was bedekt met rook en de wanden waren afwisselend verlicht met diverse kleuren waardoor het volgens de bezoekers een unieke ervaring was om van de ene naar de andere ruimte te mogen bewegen.

54 meter lang

De Tunnel Dome is nog maar kort op de markt maar is nu al zeer populair. De verwachting is dan ook dat de 54 meter lange tunnel nog vele malen overtroffen zal worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!