Qredits opent hulplijn voor financiële gevolgen coronavirus Qredits opent hulplijn voor financiële gevolgen coronavirus
Back Back Nieuws

Qredits opent hulplijn voor financiële gevolgen coronavirus

16 maart 2020

Ondernemers die geraakt worden door de financiële gevolgen die het coronavirus (COVID-19) met zich meebrengt kunnen contact opnemen met de Qredits Hulplijn. Medewerkers van Qredits zoeken dan samen met de ondernemer naar een oplossing. 

Financieel in de knel

De Qredits Hulplijn is telefonisch en per mail bereikbaar om ondernemers die financieel in de knel komen te helpen zodat ze economisch gezond blijven. ‘Qredits heeft duizenden klanten, vaak vanwege hun business kwetsbaar voor dit soort crisissituaties. Voor hen kan de situatie rondom het coronavirus verstrekkende gevolgen hebben’, aldus Elwin Groenevelt, CEO van kredietverstrekker Qredits.

Qredits Hulplijn

Ondernemers met financiële problemen door de situatie rondom het coronavirus kunnen bellen met 0546-534 080 of mailen naar hulp@qredits.nl. Qredits kijkt dan samen met de ondernemer naar een passende oplossing. Kosteloos uitstel van aflossing of herstructurering van hun krediet behoren tot de mogelijkheden.

Brabantse ondernemers nu al geraakt

De maatregel die het RIVM vorige week al instelde voor de provincie Brabant zorgde ervoor dat ondernemers hun zaak tijdelijk hebben moeten sluiten. Ondernemers door heel het land kennen een dalende klandizie, kampen met leveringsproblemen of lopen hierdoor orders mis. Groenevelt: ‘Ondernemers zijn de motor van onze economie. Hun belangen staan bij ons centraal. Als we door een menselijke benadering erger kunnen voorkomen, vinden we dat we ons hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken. Toen de eerste ondernemers in Brabant zich bij ons meldden, hebben we meteen geacteerd. Door mee te denken met deze klanten, hopen we dat zij deze crisis doorstaan.’

Over Qredits 

Qredits is een sociale onderneming die ondernemers in Nederland ondersteunt bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf door het aanbieden van kredieten tot €250.000, coaching en trainingen voor ondernemers. Qredits heeft al meer dan 20.000 kredieten verstrekt voor een totaalbedrag van 450 miljoen euro. Daarmee is Qredits de grootste alternatieve kredietverstrekker voor ondernemers in Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!