PROFI-SEC uitgeroepen tot beste beveiligingsbedrijf PROFI-SEC uitgeroepen tot beste beveiligingsbedrijf
Back Back Nieuws

PROFI-SEC uitgeroepen tot beste beveiligingsbedrijf

25 oktober 2023

PROFI-SEC, het in 1999 opgerichte particuliere beveiligingsbedrijf, heeft andermaal de hoogste positie weten te bemachtigen in het MT1000-onderzoek van 2023. Deze prestatie bevestigt PROFI-SEC als de best beoordeelde dienstverlener op het gebied van veiligheid en onderstreept de voortdurende inzet voor excellentie en innovatie in de branche.

Het beveiligingsbedrijf staat bekend om zijn inspanningen om veiligheid en gastvrijheid te combineren en biedt een breed scala aan diensten, waaronder evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, horecabeveiliging, zorgbeveiliging en crowd management. Met meer dan 800 toegewijde medewerkers levert het bedrijf deze diensten door heel Nederland vanuit het hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch.

We take care of you

PROFI-SEC heeft bijgedragen aan de beveiliging van enkele van de meest prominente evenementen in Nederland, zoals Formule 1, Mysteryland en Defqon.1, en voorziet een groot aantal bedrijven en instellingen van hoogwaardige beveiliging. Het motto ‘We take care of you’ vormt de kern van hun bedrijfsfilosofie en wordt zorgvuldig doorgegeven aan alle medewerkers.

Uitgebreide beoordeling

Het MT1000-onderzoek, uitgevoerd door het Amsterdam Centre for Business Innovation onder supervisie van dr. Niels van der Weerdt en prof.dr. Henk Volberda, beoordeelt zakelijke dienstverleners in Nederland op basis van feedback van zakelijke beslissers. In 2023 telde de lijst 2.120 bedrijven, verdeeld over 62 verschillende vakgebieden. Respondenten beoordeelden leveranciers op basis van hun bereidheid om deze dienstverleners aan vrienden of collega's aan te bevelen, wat resulteerde in de Net Promotor Score. Daarnaast werden bedrijven ook beoordeeld op klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering.

Herhaaldelijk succes

PROFI-SEC behaalde in 2022 reeds de eerste plaats als beste dienstverlener op het gebied van veiligheid volgens het MT1000-onderzoek en heeft deze positie opnieuw met trots behouden in 2023. Deze continue erkenning onderstreept de toewijding van PROFI-SEC aan kwaliteit, klanttevredenheid en zijn doorlopende inspanningen om te zorgen voor een veilige en gastvrije omgeving, zowel voor hun opdrachtgevers als voor hun medewerkers, klanten en bezoekers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!