Back Back Nieuws

Proef reisbestemmingen op de Taste & Travel Fair

12 november 2015
In januari organiseert Maison van den Boer voor de derde keer de Taste & Travel Fair. Een beurs voor globetrotters én foodies. De Taste & Travel Fair 2016 vindt plaats op 30 en 31 januari 2016 in het Hulskamp Gebouw te Rotterdam. Op deze reisbeurs kunnen bezoekers de bestemmingen letterlijk proeven. 

'Bezoekers treffen tijdens de Taste & Travel Fair de mix tussen reizen en eten', vertelt het Maison van den Boer team. 'Lekker samen proeven van de wereldse hapjes en drankjes terwijl men door een divers aanbod van exposanten wordt geïnformeerd over bijzondere reisbestemmingen. Op het programma staan diverse workshops en lezingen, proeverijen, wijn-spijsproeverijen en delen reizigers hun do’s en don’ts. Want, reizen en culinair genieten horen bij elkaar!'

Foodtruck 
Nieuw dit jaar is de Maison van den Boer Foodtruck. Elke beursdag zijn er 3 lunch- en drie dinersessies Hans Melis, productontwikkelaar van Maison van den Boer. Hij neemt u mee in de wereld van fooddesign. 

De toegangsprijs voor de beurs is €12,50. Entreebewijzen zijn online en aan de deur verkrijgbaar. Bij het Hulskampgebouw is er gratis parkeergelegenheid voor de deur.Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!