Back Back Nieuws

Pro Deco textiles back in business

03 maart 2010
Het merk Pro Deco, producent van textiel goederen voor de Hotel en Evenementen markt werd 15 jaar geleden in de markt gezet door de heer Leon van der Heijden. Na een jarenlange groei die het bedrijf dwong naar een grotere en goedkopere productie locatie uit te zien, werd het merk onder gebracht in het Turkse bedrijf AHS international, tevens eigendom van de heer van der Heijden. 15 jaar lang heeft het merk klanten in vele landen voorzien van zeer goed producten, uitstekende service en een zeer competitieve prijs.

 

Na een turbulente tijd waarin niet zeker was of het bedrijf de Mondiale financiële crises zou overleven is het merk ondergebracht in de Cypriotische investering maatschappij Meno Group Ltd.

 

Onder regie van de heer van der Heijden is een nieuwe weg ingeslagen; http://www.pro-deco.com/ is een online webshop voor de gehele markt. Deze website biedt veel gemak om zowel standaard als op maat gemaakte producten zelf samen te stellen en aan te kopen. De webshop heeft een zeer functioneel karakter en is eenvoudig te bedienen.

 

U bent in staat om uw orders web based in te voeren en te beheren in uw persoonlijke pagina. Registratie op de site kost u slechts 5 minuten, waarna u gebruik kunt maken van alle opties die de site biedt. Uw orders worden verwerkt via een geautomatiseerd systeem en geproduceerd in onze eigen productie faciliteit in China. Onze opslag en distributie zullen zoals voorheen geschieden vanuit Nederland, terwijl voor de klanten service een eigen call center is ingericht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!