Back Back Nieuws

Prijswinnend Ibiza-concept terug op Extrema Outdoor

28 januari 2016
ANTS host dit jaar exclusief een podium tijdens Extrema Outdoor. Het prijswinnende Ibiza-concept van Beachclub Ushuaïa neemt Matthias Tanzmann en Route 94 alvast mee. In 2015 stond het Ibiza-concept ANTS al op Extrema Outdoor, een primeur in Nederland destijds. Het podium viel dusdanig in de smaak dat organisator Extrema heeft besloten het podium exclusief terug te laten keren voor de editie van 2016. Het concept van de open air beachclub Ushuaïa - één van dé hotspots op Ibiza - brengt zomerse beats, sterke namen en duister spektakel naar de stranden van Aquabest.

Eerste namen ANTS
In maart wordt het volledige programma van ANTS en Extrema Outdoor bekendgemaakt, maar met Matthias Tanzmann en Route 94 licht Extrema wat ANTS betreft al een tipje van de sluier. De Duitse DJ/producer Matthias Tanzmann en zijn muziek staan synoniem voor de beste Deep House en Tech House die de industrie te bieden heeft. Tanzmann weet zijn publiek uren achtereen te boeien met zijn herkenbare en eigen geluid. Een andere frisse naam die zijn publiek moeiteloos in beweging krijgt is Route 94. De Londenaar brengt in 2012 zijn eerste muziek uit en draait sindsdien op internationale festivals en feesten van formaat. Op zaterdag 9 juli vertoont de DJ zijn kunsten nabij Eindhoven. Het complete programma van ANTS en Extrema Outdoor in haar algeheel wordt eind maart bekendgemaakt.

Kaartverkoop 
Extrema Outdoor maakte de line-up vorig jaar in één keer bekend, maar kiest dit jaar voor een andere aanpak. Maandelijks wordt een nieuw podium, inclusief een aantal namen, aangekondigd. Kaarten voor het festival worden duurder naarmate er meer namen bekend zijn. De eerste kaarten raakten binnen één week uitverkocht nadat bekendgemaakt werd dat de Britse DJ Carl Cox een van de podia onder zijn hoede neemt. Als tweede podium kondigde Extrema de Back to Love stage aan. Een podium met dj-helden van toen en nu, met onder meer Benny Rodrigues, Dimitri en Victor Coral. Eind februari maakt Extrema het volgende podium en de bijbehorende namen bekend. Een maand later treedt het festival naar buiten met zijn volledige line-up.

Extrema Outdoor vindt plaats op zaterdag 9 juli 2016 aan recreatiestrand Aquabest, nabij Eindhoven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!