Prestophelpt.nl: gratis videobelTV voor verpleeghuizenPrestophelpt.nl: gratis videobelTV voor verpleeghuizen
Back Back Nieuws

Prestophelpt.nl: gratis videobelTV voor verpleeghuizen

30 maart 2020

Normaliter levert Prestop diverse touchscreenconcepten voor beursvloeren en evenementen: interactieve informatiezuilen, een smart tafel of gigantische iPads. Om zich tijdens de coronacrisis niet alleen te focussen op banenbehoud, innovatie en het informeren van hun klanten door streaming demo’s, bieden ze ook hulp aan hen die het hard nodig hebben. Dit doen ze door personeel, softwaretoepassingen en de apparatuur gratis in te zetten bij verpleeghuizen. Prestophelpt!

Inzet apparatuur

Prestop heeft de beschikking over apparatuur, software en mensen om die mensen die de komende weken/maanden geen fysiek contact meer mogen hebben te helpen. ‘De verhuur aan beursdeelnemers en de verkoop van onze touchtafels, informatiezuilen, touchscreens, etc. aan de retail is ook volledig stilgevallen, laat Prestop weten. ‘Al onze verhuurproducten kunnen we voorzien van webcams en de juiste Skype/Zoom videobel software.’

Grote & kleine videobeloplossingen

De touchtafels en smartliften zijn voorzien van liften en kunnen hun schermen zo kantelen, dat ook personen die in bed liggen op een groot beeldformaat van 55” en groter hun familieleden en dierbaren in het groot kunnen zien en horen. De oplossing is zo opgezet dat het een plug-en-play oplossing is en dat het een minimale belasting zal zijn voor het personeel om deze mobiele oplossingen naar de bewoners en patiënten te rollen. Voor kleine mobiele oplossingen heeft Prestop een handleiding beschikbaar hoe een notebook met webcam kan worden ingezet om de bewoner op eenvoudige wijze in contact te laten komen met de dierbaren die voorlopig niet mogen komen.

Buiten videobeloplossing

Als tweede oplossing zet Prestop een aangepaste informatiezuil buiten het gebouw. Deze zuil is voorzien van een webcam, speakers en eenvoudige belsoftware. De zuil is verbonden met een netwerkkabel welke weer verbonden is met een pc met camera en speakers. Zo kunnen familieleden die geen internet hebben en dagelijks naar de locatie willen komen elkaar toch even een-op-een zien en spreken.

Bij elk van deze producten leveren we voldoende middelen om te zorgen dat de apparatuur schoon blijft. De beperkte voorraad wordt wel commercieel aangeboden aan bedrijven en scholen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!