PPC Events wordt SDG EventsPPC Events wordt SDG Events
Back Back Nieuws

PPC Events wordt SDG Events

23 januari 2019

Vijf jaar geleden kondigde Aad Jörgens aan dat hij met zijn nieuwe bedrijf Wij houden van... aan de slag ging om mensen en organisaties te helpen bij het realiseren van hun dromen en doelen. PPC Events bleef bestaan maar de aanpak werd anders zonder te concessies doen aan de kwaliteit die u van PPC Events gewend bent. Per 17 januari gaat Aad verder onder de naam SDG Events.

Sustainable Development Goals

Vanaf 2015 is Aad zich gaan verdiepen in de 17 Sustainable Development Goals (SDG's). Hij ontmoette tal van bevlogen mensen en bedrijven die geloven dat de SDG's de richting zijn om toekomstgericht en succesvol te ondernemen. Mensen en bedrijven die bewijzen dat je door samenwerking commercieel en maatschappelijk écht het verschil kan maken en een waardevolle bijdrage kan leveren aan een betere wereld.

Hij ontdekte dat veel bedrijven nog "worstelen" met de vraag hoe zij de SDG's kunnen implementeren in relatie tot hun bedrijfsdoelstellingen. Vanuit de markt kreeg hij steeds meer de vraag om rondom het thema van de SDG's evenementen te bedenken en te organiseren.

SDG Events

Na een aantal succesvolle evenementen heeft Aad besloten te stoppen met PPC Events en met ingang van 17 januari 2019 verder te gaan onder de naam SDG Events.

De naam verandert, maar hij blijft in alle gevallen trouw aan de uitgangspunten die de opdrachtgevers zo waarderen: professionaliteit en betrokkenheid. Uitgangspunten die leiden naar nieuwe bestemmingen: inspirerende en doeltreffende evenementen die onderscheidend zijn en meer kennis, zakenrelaties en waardevolle business opleveren. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!