Powervrouwen nemen het stuur overPowervrouwen nemen het stuur over
Back Back Nieuws

Powervrouwen nemen het stuur over

21 mei 2018

Bij meer dan 150 vrouwen uit de regio staat zondag 27 mei al maanden omcirkeld in de agenda; Rally de Grande Dame. Na het succes van vorig jaar, vindt 27 mei de tweede editie van deze damesrally plaats. In menig garage staan nu al glanzende bolides klaar voor deze bijzondere dag. 

Eens iets anders

Founder van Rally ‘de Grande Dame’ Janita Noorlander werd na de editie van vorig jaar overspoeld met aanmeldingen, zelfs van een aantal BN-ers. De datum voor 2019 jaar (26 mei) staat dan ook al vast. 'In tegenstelling tot andere rally’s waar het peloton bestaat uit mannen met stropdassen, zijn bij ons alle deelnemers vrouwen. Jong en oud, moeder en dochter, carrièrevrouw of ZZP-er, iedereen die zich wil laten zien is van harte welkom om achter het stuur óf als navigator deel te nemen'

Uit je comfortzone stappen

De rally kenmerkt zich door diverse tussenstops waar niet netwerken maar kennismaken, fun en uit je comfortzone stappen centraal staan. De organisatie maakt het voor de deelnemers een niet alledaagse route, ze komen onderweg bijzonder plaatsen en hilarische opdrachten tegen. 'We willen nog niet teveel loslaten maar de carwash zal menig vrouwenhart harder gaan kloppen en ook de pechhulp staat stand-by' aldus Janita.

Eindigen bij de Hoefslag

De rally eindigt zondag bij HFSLG (de Hoefslag) in het bosrijke Bosch en Duin. De volgende rally dit jaar waar Janita mee bezig is staat ook al gepland; 8 september waar kinderen als navigator met hun vader, moeder, opa of favoriete tante de regio gaan verkennen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!