‘The Polo way of life’ in het nieuwe POLO Magazine‘The Polo way of life’ in het nieuwe POLO Magazine
Back Back Nieuws

‘The Polo way of life’ in het nieuwe POLO Magazine

14 november 2019

Polo Brabant, hét sportieve netwerkevenement dat de Brainportregio bij elkaar brengt, heeft geresulteerd in een nieuw initiatief: het POLO Magazine. Het magazine staat vol sport, business & lifestyle in de Brainportregio en is bedoeld om de netwerkgedachte het hele jaar door levend te houden. POLO Magazine verschijnt vier keer per jaar.

Met een mix van artikelen, interviews, achtergronden, columns en vaste rubrieken verhaalt POLO Magazine over ‘the polo way of life’. Het netwerk, de sfeer en de gastvriendelijkheid die zo kenmerkend is voor Polo Brabant bepaalt ook de vormgeving van het magazine.

Polo Brabant community

Het magazine is vooral bedoeld voor het samenbrengen van de Polo Brabant community: het bedrijfsleven uit de Brainportregio, ondernemers, bestuurders, particulieren en andere professionals die zich verbonden voelen met het goede (polo) leven. De insteek is dan ook bourgondisch.

Tournament editie

Afgelopen zomer organiseerde BYLEI Polo Brabant voor de tiende keer. Ter ere van de elfde editie van Polo Brabant op 20 & 21 juni 2020 verschijnt een speciale tournament editie van het POLO Magazine.

POLO Magazine lezen?

Het POLO Magazine ligt bij een groot aantal deelnemende winkels en bedrijven, is online te lezen en wordt persoonlijk verspreid onder alle partners, deelnemers en hun relaties. De volgende editie op je deurmat? Mail je NAW-gegevens naar info@polobrabant.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!