Podcast LIVELIVELIVE #6: Dutch Grand Prix op Circuit ZandvoortPodcast LIVELIVELIVE #6: Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort
Back Back Nieuws

Podcast LIVELIVELIVE #6: Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort

24 maart 2021

Als een van de allergrootst denkbare evenementen is de Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort hét voorbeeld als het gaat om complexiteit, spin off en voorbereiding. Aflevering #6 van LIVELIVELIVE, dé podcast van de evenementenbranche, staat dan ook helemaal in teken van The Ultimate Race Festival van 3 tot en met 5 september. Robert van Overdijk, directeur Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix kan ons hier alles over vertellen. Zet 1 april dus alvast in je agenda!

Hoe is het gelukt om na zoveel jaar de Grand Prix weer naar Nederland te halen, hoe ziet zo’n monstertraject eruit en met welke complexiteiten heb je te maken tijdens een evenement van deze schaal? Bardo Roodnat van Dutch Standard Events en Arjen Lemstra van EventSummit schuiven met Robert van Overdijk achter de podcastmicrofoons voor een uitgebreid gesprek. En ja, corona geldt als een verboden woord. Vooruitkijken willen we!

Vragen?

Heb jij een vraag aan Robert Overdijk? Ingestuurde vragen nemen we graag mee in ons gesprek.

Luister via de bekende kanalen

De podcast is te beluisteren via de bekende kanalen. Nieuwsgierig naar de eerste vijf afleveringen? Die luister je hier terug.

LIVE LIVE LIVE

LIVE LIVE LIVE, dé podcast voor de evenementenindustrie, is een initiatief van High Profile Events, Dutch Standard Events en EventSummit. In deze meerdelige podcast bespreken we events vanuit alle windrichtingen: natuurlijk bekijken we uitgebreid waar we nu staan, maar nóg liever kijken we met onze gasten naar de toekomst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!