PitchHiker: stap in deze pressure-cooker on wheelsPitchHiker: stap in deze pressure-cooker on wheels
Back Back Nieuws

PitchHiker: stap in deze pressure-cooker on wheels

24 juli 2018

Put your money where your mouth is, zo dacht IDEA, de community voor live communicatiebureaus in Nederland. De vakvereniging predikt dat haar leden - toonaangevende event- en marcombureaus - onverschrokken te werk gaan en geen uitdaging schuwen. 'Nu laten we op verfrissende wijze zien dat zij in staat zijn iedere doelstelling te vertalen naar een merk-waardig concept,' vertelt Maarten Schram, managing director van IDEA. Hoe? Met een unieke pressure-cooker pitch on wheels...

De PitchHiker

'We geloven in de magie en impact van face-to-face ontmoetingen en daarom nodigen we opdrachtgevers, marketeers en eventmanagers van harte uit in onze PitchHiker,' zo vertelt Maarten. In deze glimmende bolide maken zij kennis met een creatief en een strateeg van een van de bureaus van IDEA om de filosofie van IDEA op waarheid te toetsen; zijn deze bureaus écht in staat om  een oplossing te bieden voor elke live communicatie uitdaging? In een anderhalfuur durende rit zullen zij verwonderd zijn over de zienswijze van de creatief en strateeg tijdens een creatieve brainstorm.

Bijzonder treffen

In de PitchHiker stappen steeds andere bureaus en opdrachtgevers, marketeers of eventmanagers in. De zeer discrete chauffeur mixt en matcht willekeurig en zorgt daarmee dat in ieder geval elke rit een bijzonder treffen wordt. En iedereen weet toch: een willekeurige ontmoeting kan zomaar tot iets heel moois leiden. Het enige wat geïnteresseerden hoeven te doen is anderhalf uur reserveren in de agenda en zich aan te melden via PitchHiker.nl. Stap vervolgens in met een concrete vraag, live communicatie uitaging of case en wie weet stap je uit met hét idee.

 

De PitchHiker rijdt in de week van maandag 27 t/m vrijdag 31 augustus 2018 door heel Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!