Back Back Nieuws

Pinkster Polo: grootse viering eerste lustrum

27 mei 2014
Landgoed Eeckenrhoode te Waalre is op zaterdag 7 en zondag 8 juni 2014 voor het vijfde jaar op een rij het toneel van Pinkster Polo. Zes internationale poloteams en zo’n 130 paarden vertonen hierbij hun kunsten op een vijf voetbalvelden groot poloveld. Pinkster Polo is een speciale productie van en wordt georganiseerd door BYLEI – the WOW company.

Colores del Mundo
Pinkster Polo wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en dat eerste lustrum wordt groots gevierd, aldus de organisatie. Vanzelfsprekend zijn er de vaste ingrediënten polosport, (outdoor) lifestyle en bourgondisch picknicken. Daarnaast is extra geïnvesteerd in divers entertainment voor jong en oud tijdens de Business Picknick, die plaatsvindt op zaterdag 7 juni aanstaande. Vanwege het sterk Argentijnse karakter van de sport – polo is daar vergelijkbaar met voetbal hier – koos de organisatie daarvoor het thema Colores del Mundo (kleuren van de wereld). Veel Argentijnen beoefenen de polosport en zijn er dol op. Met name de poloprofessionals komen in de zomermaanden naar Europa om hier de sport te stimuleren, demo’s en wedstrijden te spelen en les te geven. Zij laten graag zien hoe dynamisch en onderhoudend polo als kijksport is en hun Zuid-Amerikaanse inbreng geeft het luxe evenement een typisch Argentijns tintje.

Kortom: roffelende paardenhoeven, informeel picknicken aan het poloveld, de geur van gras, hapjes, gerechtjes en dranken, entertainment voor de kids, paviljoens, lifestyle promenade, live muziek en dans en ‘last but not least’: (on)bekenden ontmoeten en zakelijk netwerken.

Bekijk hier een sfeerimpressie:



Entreekaarten
De picknick vindt plaats van 16.00 tot 20.30 uur, aansluitend is er een avondprogramma tot 24.00 uur met (live) muziek. De prijs voor deze dag is slechts € 99,- excl. BTW per persoon. Reserveren is noodzakelijk, dit kan via de webshop op pinksterpolo.nl. Op deze website vind je tevens meer (sport)informatie en het programma.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!