Back Back Nieuws

Persoonlijkheid kenmerkt Patronaat

22 december 2008

In januari 2009 bestaat het Haarlemse poppodium Patronaat 25 jaar. Dit jubileum wordt intern gevierd en ook extern gecommuniceerd met een relatiegeschenk in de vorm van een jubileumboek. Suzan van de Waal, accountmanager verhuur, vertelt over de laatste ontwikkelingen van Patronaat.

[afbeelding niet meer beschikbaar] 

“Ik werk hier nu 7,5 jaar en sinds 1,5 jaar ben ik verantwoordelijk voor alle verhuur. Een kwaliteitsslag maken op een nieuwe afdeling is best moeilijk, maar het lukt ons wel! We krijgen gestaag aanvragen binnen en inmiddels zijn alle randvoorwaarden voor het runnen van deze afdeling bepaald; Er ligt een protocol en we weten welke mogelijkheden en preferred suppliers er zijn,” zo ligt Van de Waal toe.

[afbeelding niet meer beschikbaar] 
Suzan van de Waal

Ondanks de protocollen is de instelling van Patronaat grenzeloos. “Ik zie voornamelijk mogelijkheden en ik vind het fijn om een beetje durf te tonen in combinatie met onze betrokkenheid,” aldus Van de Waal. “Ik ben het meest trots op onze persoonlijke aanpak en was benieuwd of we die persoonlijkheid konden volhouden na de schaalvergroting in 2005, maar dat is gelukkig niet veranderd.”


In 2005 is de capaciteit van Patronaat verhoogd van 500 naar 1300 man en sinds 2006 is het voor bedrijven mogelijk om de locatie te huren voor bedrijfsuitjes, congressen, vergaderingen etc. “Ik wil meer prioriteit geven aan de vrijdagen en zaterdagen voor bedrijfsevenementen. Momenteel is het nog vrij moeilijk om in onze bestaande programmering bedrijfsuitjes in het weekend te plannen, maar daar ga ik hard aan werken in overleg met de afdeling programmering,” aldus Van de Waal.
 


Ondanks de economische crisis blijft Van de Waal positief en realistisch: “Wij zijn gewend om  onszelf continue tegen het licht te houden, alleen nu hebben we nog meer reden om dat te doen. De organisatie staat nu heel goed en dus wordt daar zeker niet als eerste in gesneden. Een reality check op z’n tijd is altijd goed, en dat blijven we doen en daarom wordt er voor het nieuwe jaar weer een brainstorm sessie gehouden om te bezien hoe wij de economische crisis gaan ondervangen”.


[afbeelding niet meer beschikbaar] 
Grote zaal van Patronaat

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!