Dubbel Dekker DinerDubbel Dekker Diner
Back Back Nieuws

Personeelsfeest in een Engelse Dubbeldekker

25 januari 2017

DUBBEL DEKKER DINER is een nieuw programma met een Engelse Dubbeldekker bus uit 1964. Het bedrijf Showtime Evenementenbureau uit Delden zet de dubbeldekker bus in voor een bijzonder bedrijfsuitje of personeelsfeest.

Het programma

In tijden van flex arbeidskrachten en thuiswerken worden sociale contacten steeds belangrijker. Een bedrijfsuitje of personeelsfeest speelt daar een steeds belangrijker rol in. 'De uitdaging is om elk jaar iets bijzonders te bedenken voor de collega’s', aldus Niek Bolscher van Showtime. 'Een personeelsfeest in een Engelse Dubbeldekker is uniek en daarmee oogst je lof van de collega’s'.

De rode Dubbeldekker bus reed jarenlang in Engeland maar is de afgelopen maanden omgebouwd tot feest bus. Het nieuwe concept heet DUBBEL DEKKER DINER. De Engelse Dubbeldekker pikt de gasten bij het bedrijf op en rijdt onderweg van voorgerecht naar hoofdgerecht naar nagerecht. In de bus is muziek, feestverlichting en een barretje aanwezig. Aan boord is plaats voor 60 personen.

'Nostalgie, lekker eten en all-inclusive doen het al jaren goed', aldus Bolscher. 'Het Dubbel Dekker Diner combineert al deze aspecten, inclusief bijzonder vervoer'. Ook zijn combinaties met High Land Games en High-Tea denkbaar. De eerste boekingen zijn intussen een feit.

Meer weten?

Bel 074 – 256 98 98 of mail naar: info@dubbeldekkerdiner.nl
Bezoek de website voor meer informatie: www.dubbeldekkerdiner.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!