Back Back Nieuws

Personeel ziekenhuis runt Popup restaurant

14 september 2015
Chirurgen, doktoren, diëtisten en andere medewerkers van het Albert Schweitzer Ziekenhuis hebben 3 dagen lang hun eigen Popup restaurant gerund. Popup restaurant Trots was gevestigd in de oud kapel van het katholieke ziekenhuis en was speciaal voor deze gelegenheid omgebouwd tot een restaurant. Onder begeleiding van de professionals van Smaakmakend restaurantvoor1dag.com gingen zij een 4 gangen diner bereiden en uitserveren aan in totaal meer dan 250 gasten.

Groot succes
Na het enorme succes van vorig jaar waarbij specialisten van het ziekenhuis gingen koken en bedienen voor huisartsen uit de regio in het kader van binding trakteerden de medisch specialisten dit jaar op de eerste avond patiënten van het ziekenhuis. Op de 2e avond waren huisartsen te gast en op de derde avond werd er geld opgehaald voor het goede doel en waren ondernemers uit de Drechtsteden te gast.

Smaakmakend
Michel Dijkstra is bedenker van dit vernieuwende culinaire programma voor organisaties. Een totaalconcept gericht op teambuilding, communicatie, samenwerking, persoonlijke
ontwikkeling en klantcontact. Tijdens het culinaire avontuur nemen medewerkers, en in dit geval de specialisten, de taken van een echt restaurant over en trakteren vervolgens relaties, sponsoren of andere genodigden op een meergangen diner welke zij zelf uitserveren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!