Paul Abbott wordt CEO bij GBTPaul Abbott wordt CEO bij GBT
Back Back Nieuws

Paul Abbott wordt CEO bij GBT

24 september 2019

Paul Abbott neemt per 1 oktober de rol van Chief Executive Officer van American Express Global Business Travel (GBT) op zich. Abbott vervangt Doug Anderson, die aftreedt na drie uitzonderlijke jaren van transformatie en groei. GBT maakt zich nu op voor de volgende fase van snelle organische groei en fusies en overnames, gedreven door baanbrekende investeringen in technologie en toonaangevende klantenservice en klantfocus.

Passende ervaring

Abbott werkt al 18 jaar in de reisbranche. Hij startte zijn carrière bij British Airways en werkte vervolgens bij de zakenreisafdeling van American Express. In de 24 jaar die hij bij American Express werkte, vervulde hij steeds hogere functies binnen verschillende divisies van het bedrijf.

Abbott’s meest recente functie is die van Chief Commercial Officer Global Commercial Services bij American Express, het wereldwijde B2B Payments-onderdeel van het bedrijf. Hij was de afgelopen vier jaar ook lid van het GBT-bestuur. De ervaring van Abbott bij American Express past goed bij GBT, zowel vanwege de strategische relatie tussen de bedrijven als hun gemeenschappelijke focus op de klantervaring.

'Voorrecht'

'Het is een voorrecht om een getalenteerd team te leiden dat zich toelegt op het leveren van uitzonderlijke service en dat stevig investeert in groei en door technologie geleide innovatie", aldus Abbott. 'Ik kijk ernaar uit om samen met collega's, klanten en leveranciers te werken aan verbetering van de zakenreiservaring.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!