Back Back Nieuws

Partybus voor personeelsincentive Björn Borg

26 februari 2009
Recent, om 8 uur in de ochtend werd het vredige dorpje Seefeld op gruwelijke wijze opgeschrikt, toen de Björn Borg karavaan in een gelikte partybus arriveerde. Reden: de jaarlijks personeelsincentive, waarvoor ook ditmaal HV Productions uit Eindhoven verantwoordelijk was voor de invulling van het programma en de organisatie.

 

Vorig jaar reisde het gezelschap nog naar de woestijn, naar Dubai, voor deze editie koos men voor een witte wereld.

In nauw overleg met René de Bruin (Algemeen directeur Björn Borg) werd besloten om toch weer voor de sneeuw te kiezen.Vanwege vliegangst van een paar medewerkers werd ditmaal gekozen om met de bus te reizen. En hoe!

 

Vuurspugend vervoer

Om aan het hoge verwachtingspatroon te kunnen voldoen, vond de busreis plaats met de meest geavanceerde partybus van Europa. Deze splinter nieuwe zwarte high tech touringcar van ABC Tours uit Baarle Nassau is uitgerust met 49 LCD schermen, 22 videowall computers, een karaoke systeem, fullcolour lasers, vuurspuug apparaten op het dak van de bus en 12 KW geluid, welke via het bagageluik tevens naar buiten toe zorgt voor een enorme hoeveelheid geluid.

 

Muzikaal thema

‘So you think you can sing’, was het thema van het weekend. De voorrondes vonden plaats op de heenreis in de partybus, de finales zouden plaats vinden tijdens de bonte-avond op zaterdagavond. De bus werd voorzien van het Björn Borg logo en in het goud het logo van ‘So you think you can sing’.

 

Op donderdag en vrijdag bestond het programma uit heerlijk skiën, lekker dineren op grote hoogte en tevens werden de twee hipste discotheken van Innsbruck aangedaan.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!