Back Back Nieuws

Partnership twee bureaus

03 maart 2009
Dorita Rozeman-Vermeulen van PARTNERS IN TRAVEL en Sylvia Hoogervorst van SAM! Destination & Event Management zijn per 1 maart samen, en gaan verder in een nieuwe organisatie. Officieel is PARTNERS & SAM! opgericht op 1 januari 2009, maar nu ook de operationele zaken op orde zijn is SAM! verhuisd van het Event Station in Mijdrecht naar Amsterdam.

 

De reden voor dit partnership? “We wilden een breder draagvlak wat betreft activiteiten en services die we aanbieden, als ook meer operationele ondersteuning bij grootschalige projecten. Wij denken dat we elkaar uitstekend kunnen aanvullen!" aldus Dorita.

 

“De activiteiten van Partners in Travel liggen voor een groot deel in inkomende toeristische activiteiten en cruise afhandeling, terwijl SAM! zich tot op heden uitsluitend op de zakelijke markt richtte voor zowel inkomend als uitgaand verkeer. Door het samenbrengen van onze activiteiten proberen we een breder service assortiment aan te kunnen bieden en onze markten ook verder uit te breiden. Wij hebben er zin in!” volhens een enthousiaste Sylvia.


 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!