Back Back Nieuws

Partnership Eventpartners en Hart van Holland

15 november 2006
Eventpartners (Sven Bordes, links op de foto) is vanaf heden de vaste partner in eventcommunicatie voor Hart van Holland (Menno de Smid, rechts). Hart van Holland, onderdeel van de Van den Tweel Horecagroep, is een evenementenlocatie met een capaciteit van 3000 personen. Eventpartners biedt een on-line systeem voor professionele communicatie, registratie en –indien gewenst – betaalmogelijkheden voor deelnemers van evenementen.


“Hoogwaardig georganiseerde evenementen kunnen eigenlijk niet meer zonder een goed doordacht uitnodigings- en deelnemersregistratiesysteem. Het is fijn te constateren dat een organisatie als de Van den Tweel Horeca Groep onze kracht hierin onderkent en ons kiest als business partner”, aldus Sven Bordes, directeur van Eventpartners.


Ook Menno de Smid, commercieel directeur van de Van den Tweel Horeca Groep, is content met dit nieuwe partnership. “Voor ons eigen relatie-evenement heeft Eventpartners een geslaagd on-line uitnodigings- en registratietraject verzorgd. Van de genodigden ontvingen wij positieve reacties over deze persoonlijke manier van uitnodigen. Wij zijn gebaat bij de efficiëntie van het registratiesysteem en de mogelijkheid om de gegevens uit de statistieken te gebruiken in de toekomst. Wij zijn uitermate tevreden met de resultaten. Daarom bieden wij deze expertise ook aan onze opdrachtgevers aan via een strategisch partnerschip met Eventpartners. Zo kunnen we bij het doorspreken van een evenement direct de mogelijkheid bieden een goed communicatietraject op te zetten. Wij zijn er van overtuigd dat dit voor ons én voor onze opdrachtgevers meerwaarde oplevert!”.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!