Back Back Nieuws

Parkstad Limburg Congresbureau in nieuw jasje gestoken

24 september 2013
Het Parkstad Limburg Congresbureau is in een nieuw jasje gestoken. Sinds deze week presenteert het bureau zich met een nieuwe huisstijl, nieuw logo en een nieuwe website. Het congresbureau probeert op deze wijze het zakelijk toerisme in Parkstad Limburg op een eigentijdse wijze op de kaart te zetten.

Het Parkstad Limburg Congresbureau (PLCB) is met steun van de provincie Limburg en de gemeente Heerlen opgericht om meer congressen, vergaderingen, meetings en evenementen naar Parkstad Limburg te halen. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de VVV Zuid-Limburg. Vandaar dat het nieuwe logo van het congresbureau ook aansluit bij het logo van de VVV. De nieuwe website biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze te zien welke vergader- en congreslocaties er in Parkstad Limburg zijn en hoe deze gecontacteerd kunnen worden. Verder is het PLCB actief op social media en tal van internetplatforms.

Bezoek euregionale delegatie
Om de regio Parkstad Limburg te promoten worden regelmatig vertegenwoordigers van grote bedrijven en evenementenbureaus in Parkstad Limburg rondgeleid. Zo was onlangs nog een delegatie van bedrijven uit de Euregio te gast. De deelnemers aan de zogeheten ‘site visit’ bezochten tijdens hun twee dagen durend bezoek zo’n tien locaties in de regio. Ze waren onder meer te gast in SnowWorld Landgraaf, Hof van Gaia, Abdij Rolduc, Damiaan Simpelveld, Continium Discovery Center, Parkstad Limburg Theaters, Golden Tulip Kerkrade, het Parkstad Limburg Stadion, de Winselerhof en Kasteel Terworm.

De deelnemers aan de site visit waren zeer onder de indruk van de vele mogelijkheden van de regio Parkstad Limburg. ‘Het was een ware ontdekking,’ liet één van hen na afloop weten. ‘Jullie mogen zeker rekenen op een nieuwe ambassadeur voor jullie streek.’

Nieuwe participanten
Het Parkstad Limburg Congresbureau staat overigens nog steeds open voor nieuwe participanten. Alle bedrijven in Parkstad Limburg die op een of andere wijze actief zijn in de markt van zakelijk toerisme kunnen zich bij het bureau aansluiten. Participanten profiteren van de gezamenlijke promotie en presentatie van de regio.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!